NYHETER

Oppstarten innkaller til generalforsamling 13. oktober

Tirsdag 13. oktober kl. 16 avholder Oppstarten - fadderordningen ved UiT Harstad sin generalforsamling. Alle bachelor-studenter ved UiT i Harstad som har betalt semesteravgift har stemmerett på generalforsamlingen, og 1. og 2. års studenter kan stille til valg under generalforsamlingen eller registrere seg som fadder.

Saksliste:

a) Valg av ordstyrer

b) Valg av referent

c) Valg av protokollunderskrivelse

d) Godkjenning av regnskap for forrige periode

e) Beretning for Oppstarten 2020

f)  Vedtektsendringer

g) Valg av styremedlemmer

h) Eventuelt

Vedlegg til saksliste:

Regnskap 2020

Endringsforslag vedtekter

Generalforsamlingen blir på klasserom 1. Vi spanderer digg mat!

Oppstarten inviterer til aktivitetsuka StudentFryd 15. - 22. september

Det er med glede Oppstarten kan ønske alle studenter ved UiT Norges arktiske universitet Harstad velkommen til StudentFryd 15. til 22. september! 

Etter at fadderukene ble avlyst, har vi jobbet på spreng for å få til en uke med møteplasser og arrangement som gjør at studentene blir kjent med hverandre, med byen de studerer i - og den fantastiske naturen rundt. 

15. til 22. september gjennomfører vi aktivitetsuken StudentFryd og håper du blir med oss ut på tur! Vi har satt sammen en rikholdig meny som vil gi deg opplevelser utenom det vanlige. Her får du mulighet til å oppleve skjærgården rundt Harstad, både på fisketur, i rib og på seilas. Krigshistorie og byvandring, ølsmaking, sightseeing i buss og fjellturer blir det også. Vi byr også på et par arrangement på campus - studentbingo og pubquiz på Ludo, mocktailkurs og høstfest. For å nevne noe. 

 

Flere av arrangementene er gratis, mens på noen er det en egenandel for å være med.  Her har vi forsøkt å gjøre de fleste så godt rabatterte i forhold til originalpris som mulig. Det er begrenset antall plasser på hver aktivitet, og blir det raskt fulltallig, ser vi på mulighetene for å sette opp samme arrangement flere ganger. Smittevern er i fokus, så hold deg hjemme om du er syk, hold en meter avstand til andre og vask hendene hyppig. 

 

Arrangementet er støttet av Samfunnsløftet til Sparebank1 Nord-Norge, UiT Harstad, Campustinget i Harstad og Samskipnaden. 

Velkommen til StudentFryd! 

Oppdatering rundt Oppstarten. Onsdag 12. august 2020

Etter samtale med ledelsen v/ UiT har vi kommet frem til at vi må gjøre endringer i programmet, av proaktive smittevernsårsaker.

Alle FYSISKE KVLEDSARRANGEMENTER i forbindelse med oppstarten avlyses. Dette inkluderer også fadderkveldene i programmet.

I praksis betyr dette at alle festene på Ludo Studentbar, samt konserter, avlyses. Alt av eventuelle hjemmefester ETTER fadderopplegg på dagtid er ikke lenger i regi av Oppstarten, og skal i så fall foregå UTEN Oppstarten-klærne.

Dette gjelder altså IKKE arrangementene på dagtid, eller de par arrangementene som kan foregå helt forsvarlig. (Infomøte Ludo og Kinokveld)

Vi oppdaterer programmet fortløpende, for å unngå usikkerheter.

Billetter til konserter blir refundert.

Dette var ikke noe noen av oss ville høre, men vi håper dere forstår og klarer å gjøre det beste ut av det.

Vh

Oppstyret

onsdag 12. august kl 17:45