top of page
2.png

Kjære studenter, velkommen til Harstad! Byen vår, kjent for sin vakre beliggenhet ved fjorden og rike kulturarv, gir et unikt miljø for læring og personlig vekst. Enten du er her for første gang eller vender tilbake, vil du snart oppdage hvorfor Harstad er et fantastisk sted å studere. Vi har samlet alt du trenger å vite om fadderuken, studiestart, og mer, for å gjøre overgangen så smidig som mulig. Her vil du finne nyttig informasjon om arrangementer, praktiske tips, og ressurser som vil støtte deg gjennom de første ukene. Vi er glade for å ha deg med på reisen og ser frem til å støtte deg på vei mot dine akademiske mål. Velkommen til en ny og spennende fase i livet ditt her i Harstad! Tidligere studenter har laget en håndbok til deg som ny student. Sjekk den ut her

Som ny student i Harstad har du en fantastisk mulighet til å delta i fadderordningen, hvor erfarne studenter hjelper deg å navigere gjennom de første ukene av studiet. For å delta som fadderbarn, er det viktig å melde seg på i forkant. Påmeldingen gir deg tilgang til en rekke spennende arrangementer og sosiale aktiviteter som vil hjelpe deg med å bli kjent med medstudenter, campus, og byen

Fadderuken i Harstad er spekket med spennende og varierte aktiviteter som hjelper deg med å bli kjent med medstudenter, byen, og livet som student. Her er en oversikt over hva du kan forvente.

Samskipnaden sin kalender er allerede fylt opp med mye gøy! Sjekk ut her

Program blir oppdatert fortløpende

Tidligere studenter har delt sine triks og tips for å navigere på campus og viktige ting å huske på som ny student. Her er noen av deres beste råd:

  1. Utforsk campus før semesterstart: Ta en tur rundt på campus og bli kjent med hvor de ulike bygningene, klasserommene og studentfasilitetene er plassert. Dette vil hjelpe deg å føle deg mer komfortabel og orientert når undervisningen begynner.

  2. Bruk tid på å lære universitetsressurser: Utforsk biblioteket, studentrådgivningstjenester, helseklinikker og andre tilgjengelige ressurser. Disse kan være svært nyttige i løpet av studietiden din.

  3. Bli med i studentorganisasjoner og aktiviteter: Å delta i studentorganisasjoner, foreninger eller idrettslag er en flott måte å møte nye mennesker, skape nettverk og engasjere seg i campuslivet.

  4. Hold oversikt over viktige frister og arrangementer: Bruk en kalender eller en app for å holde styr på frister for påmelding, eksamener, og viktige campusarrangementer.

  5. Søk råd fra eldre studenter: Eldre studenter kan være en uvurderlig kilde til råd og erfaringer. Ikke nøl med å spørre om tips om kursvalg, studieteknikker eller hvordan man kan balansere studie- og fritidsaktiviteter.

Disse tipsene kan bidra til å gjøre overgangen til studentlivet jevnere og mer givende.

Sjekk ut alle tipsene i håndboken vi har laget til deg som ny student (Kommer snart). Masse lykke til

Handbok
bottom of page